Koleksi ebook bisnes  berbahasa Melayu dalam pelbagai topik. Ditulis dalam bahasa yang ringkas dan mudah agar dapat terus diaplikasikan di dalam pengurusan bisnes anda.


AA7MEMBINA BISNES GAYA AIRASIA

Harga RM51 

Menggariskan strategi-strategi yang digunapakai oleh AirAsia dari hari pertama ia beroperasi sehingga kini sebagai panduan dan inspirasi kepada pembaca terutama kepada mereka yang bergelar usahawan.

Klik di sini untuk tahu lebih lanjut.

 ___

kaver 3 pengasas1

INSPIRASI 3 PENGASAS

Harga RM21 

Selama ini kita hanya mengagumi pengasas Ramly Burger, Satay Kajang Haji Samuri dan Putu Bamboo World dari jauh. Ebook  INSPIRASI 3 PENGASAS ini akan ‘dekatkan’ kita dengan kisah perjalanan mereka membangunkan bisnes mereka.

Klik di sini untuk tahu lebih lanjut.

 ___

Kaver-elon-musk1-1
BILA ELON MUSK MENARI

Harga RM21 

Bagaimana beliau dapat tubuhkan beberapa bisnes pada masa yang sama, uruskannya secara serentak tetapi masih tetap dapat kepercayaan para pelabur? Ada sesuatu yang orang bisnes boleh pelajari dari strategi bisnes Elon Musk ini. Dan ebook BILA ELON MUSK MENARI ada ceritakan sebahagian darinya.

Klik di sini untuk tahu lebih lanjut.

 ___

 Manual SOP Bisnes
7 LANGKAH MUDAH MENGHASILKAN S.O.P

Harga RM120 

Merancang untuk menghasilkan S.O.P ? Tak perlu lagi berhabis duit beratus ringgit membeli templat S.O.P.  Satu-satunya manual berbahasa Melayu di pasaran yang dapat membimbing pemilik bisnes menghasilkan S.O.P untuk bisnes mereka agar lebih mudah diuruskan dan tidak huru hara lagi.

Klik di sini untuk tahu lebih lanjut.